Lesmateriaal-2

LESMATERIAAL

 

Bij de beginnerscursus wordt een lesmap gebruikt. Deze is speciaal voor deze cursus door de docent ontwikkeld en biedt een bijzonder effectief leersysteem dat al meer dan 15 jaar zeer tevreden cursisten oplevert.

Bij de cursussen voor half-gevorderden en gevorderden wordt eveneens gewerkt met lesmappen. Het pakket is samengesteld met het oog op de meest geschikte opbouw. Daarnaast wordt ook bij deze cursussen gebruik gemaakt van door de docent ontwikkelde folio’s, die integraal deel uitmaken van het lesmateriaal en voor de cursist maximaal resultaat waarborgen.

Bij de conversatiecursus wordt gebruik gemaakt van fotokopieën van o.a. tijdschriften- en krantenartikelen, alsmede van folio’s over grammatica, gebundeld in een cursusmap.

Kosten:
Eventuele lesboeken zijn te bestellen via Internet, de lesmappen bij de docent. De kosten voor lesmateriaal komen gemiddeld op 10 à 15 euro per cursus, maar kunnen incidenteel wat hoger of lager liggen, afhankelijk van het voor de betreffende cursus aan te schaffen lesmateriaal.